0,-
Sök

KÖPVILLKOR

We only send to Norwegian and Swedish zipcodes.

Generellt

Om din order överstiger 750 kr är frakten gratis! Under 750 kr är frakten alltid 99 kr.
Alla priser på nätsidan är i SEK inklusive moms.

För att vara säker på att du får orderbekräftelse och upphämtningsmeddelande, kontrollera så att du angett rätt mailadress och telefonnummer.

Vi säljer våra häften endast tillsammans med garn till ett plagg i häftet, minimum 4 nystan per häfte. Vi förbehåller oss rätten att avboka ordern som inte uppfyller dessa krav.

Vid köp av recept och garn för design i samarbete mellan Sandnes Garn och Tiril Eckhoff, Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom och KongleBySigrun säljs häftet endast tillsammans med garn för hela plagget i garnet som används i receptet. Vi förbehåller oss rätten att avboka ordern som inte uppfyller dessa krav.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel när det gäller priser och information om varor på sidan. Ta kontakt med oss om du har frågor. Vi önskar att ge dig god hjälp och ett bra köp!

Betalningsmetoder

När du handlar hos Sandnes Garn blir betalningen behandlad av Nets, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard.
All kortinformation blir behandlad med kortsällskapens regelverk.

Leveranser

Varorna sänds från oss 5 arbetsdagar efter att vi mottagit orden. Spårnings nummer sänds på mail när paketen sänds från oss.

Paket som inte hämtas

Varor som inte hämtas ut innan fristen blir returnerat till oss. För alla varor som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att fakturera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, per i dag satt till 150,-

Reklamation

Om det fattas varor i din paket måste du inom 14 dager efter att du mottagit den, ge Sandnes Garn ett skriftligt meddelande (e-post eller brev) om att du vill påpeka felet.
Sandnes Garn kommer då att ge dig information om hur du skall göra. Regler om reklamation finnes i lagen om reklamationsrätten.

Ångerrätt

I distansavtal gäller ångerrätten från den dagen köparen mottog varan och 14 dagar framåt. Om du vill ångra köpet, returnerar du varan i samma skick som du mottog den och bifogar en ifylld ångerblankett. Du får då tillbakafört det du har betalt när vi har kontrollerat att varan är i samma skick som när vi sände den. Köparen betalar returporto. Se information på ångerblanketten. Om köparen inte har mottagit ångerblankett skriftligt på papper eller epost, utvidgas ångerfristen till 3 månader. Ångerblanketten skall vara färdig ifylld med Sandnes Garn information när blanketten mottas. Ångerrätten gäller vid konsumentköp, försäljning till företag innefattas inte av konsumentköplagen.

Retur sänds till:
SandGarn AB
Stora Åvägen 21
436 34 Askim

Personupplysningar

Sandnes Garn behandlar persondata inom lagen för Personupplysningar. Upplysningar som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgängliga för andra verksamheter eller bli kopplat med andra externa register.

Your bookmarks

Det finns inga produkter som matchar urvalet