Kollektion / 2202 

Mjukt til Dam

I denna kollektionen hittar mycket till bas garderoben. Det mesta är stickat uppifrån och ner, så du lätt kan bestämma hur långa ärmar och bål ska vara..

Mjukt til Dam
Finns för leverans
Från 80,00 kr
Beskrivnings häftet säljs bara tillsammans med garn till minst en beskrivning. Antingen det garn som är använt eller garn alternativ. För att se mer information angående plaggen i kollektionen, se längre ner under ‘beskrivningar i denna kollektionen’

Totalsumma

  • Betala med kort, faktura, Swish eller delbetalning
  • Frakt från 79 kr
  • Fri frakt över 799 kr vid hämtning på serviceställe
Om produkten

Denna gången har vi med två klänningar, har du tålamodet med dig , så är det bara att sätta igång! På Cherry klänningen och tröjan, kan du brodera körsbär eller en citron. Väldigt fin tvist tycker vi, men vill du inte så låter du det bara vara.

Extra skoj har det varit att utveckla Guernsey genseren. Detta är ett klassikt sätt att kombinera mönster rapporter på, som har används av fiskare runt den engelska kusten i många generationer. Fint att tänka på. Amy slipover passar till det mesta. Gia zipper genser har krävt många timmar med huvud bry, för att komma fram till den ultimata tekniska lösningen, men i gengäld så har resultatet blivit bra. Vi rekomenderar denna kollektionen med den varmaste hand. Här är något för dem som önskar en utmaning och för dem som inte är lika erfarna. Hoppas du blir inspirerad. Trevlig stickning !

Bla i brosjyren Ladda ner
Rettelser (Norsk) Ladda ner
Rättelse (Svenska) Ladda ner
Correction (English) Ladda ner
Korrektur (Deutsch) Ladda ner