Kollektion / 2210 

DIY

I denna kollektionen hittar du fina bas plagg till din garderob. Kollektionen är designad med olika tekniker, konstruktioner och svårighetsgrader.

DIY
Finns för leverans
Från 85,00 kr
Beskrivnings häftet säljs bara tillsammans med garn till minst en beskrivning. Antingen det garn som är använt eller garn alternativ. För att se mer information angående plaggen i kollektionen, se längre ner under ‘beskrivningar i denna kollektionen’

Totalsumma

  • Betala med kort, faktura, Swish eller delbetalning
  • Frakt från 79 kr
  • Fri frakt över 799 kr vid hämtning på serviceställe
Om produkten

Det mesta är stickat ovanifrån och ner, men något är också stickat nedifrån och upp. Marley genser, finns i två olika tjocklekar och stickfastheter, det samma gäller Must Have Beanie. Välj det uttryck du föredrar. Brooklyn Weekend Genser blir säsongens gosigaste tröja, lätt att sticka, också för nybörjare. Malou bluse och klänning har en fin halskonstruktion och sadel axlar. Juniper klänning är lika tuff till joggingskor med bara ben, som med byxor under. Den ger möjlighet till oändliga färgkombinationer som vill förändra uttrycket totalt från den du ser i vår kollektion. Iben genseren kan stickas uppifrån och nedifrån. Gemensamt för kollektionen är att den består av fint konstruerade plagg med lång livslängd, där det är lätt att styla ner eller upp. Här finns något för dig som önskar utmaning, och för dig som inte är så erfaren. Hoppas du blir inspirerad. Härlig stickning!

Last ned brosjyre/ Download brochure Ladda ner
Rettelse (Norsk) Ladda ner
Rättelse (Svenska) Ladda ner
Correction (English) Ladda ner
Korrektur (Deutsch) Ladda ner