Kollektion / 2303 

Mjukt till barn

Här kommer en kollektion med härlig och mjukt stickade plagg till barnen!

Om produkten

Tre av designen finns också till vuxen om du vill matcha med mini: Loui genser, Marley genser och Vienna Cardigan. Loui är den perfekta halvpatent tröjan, klassisk och fin med European shoulder. Det finns beskrivning på denna i Tweed Recycled, Double Sunday och i Duo.

Loui finns till dam i 2302 DIY och till baby i 2213 Mjuk Start. Vienna cardigan har en fantastisk konstruktion med volang och knytband. Den passar lika fint över en klänning, som till byxor och kjol.

Vi har gjort två olika versioner. Stickar du med  Sunday + Tynn Silk Mohair får du ett mer klassiskt uttryck, än om du väljer rustika Twee Recycled. Super fina båda två på sitt olika sätt. Finns till dam i 2302 DIY.

Marley genser har vi gjort beskrivning på i Peer Gynt med Alpakka Følgetråd, Børstet Alpakka och i Kos. Det blir tre helt olika uttryck på tröjan. Välj den du gillar bäst, eller kanske sticka alla tre? (Vill du matcha till vuxen finns det i 2210 DIY).

Alla barn vet att Smileys är populärt! Vi har gjort två olika versioner, All Smiley och Big Smiley som båda stickas i KOS.

Fleur de lis genser är inspirerad av Fleur de lis textilier. Det är ett mönster som är flera hundra år. Du har mängder av färgkombinationer att välja på. Ser fram emot att se din variant! Vi rekommanderer denna kollektion varmt. Här hittar du många favoriter som vi tror kommer falla i smak hos både små och stora. Sött och tufft på samma gång!

Ha en skön stickstund!

Brosjyre / Brochure Ladda ner