Obs! Kollektioner lanserade från 2024, säljs bara som enkelbeskrivningar och inte i häften.
Kollektion / 2213 

Mjuk start

Knappt något är sötare än en bebis som bär stickade kläder, eller hur? I denna kollektion hittar du många bra basplagg för bebis.

Om produkten

Ivo-tightsen med axelband har plats för mjuka bebismagar och lår och har samtidigt en bra passform. Stickar du Loui genser får du den perfekta halv patent tröjan som passar till det mesta. Sticka den i Double Sunday eller DUO.  Levi Boots funkar lika bra i vagnen eller i förskolan. Levi-filten är stickad i Double Sunday och Kos som kommer i två olika storlekar.

Den minsta storleken passar perfekt till barnvagnen. Luma heldress kan stickas i Kos eller Double Sunday, med eller utan kanter att vika över. Luma heldress kan du sticka i Kos eller Double Sunday, med eller utan kanter som viks över till fötter och händer.

Bino är en klassiker som vi har hittat i arkivet. Så fint som ett sett, men plaggen är också fina var för sig. Arlo onesie och hätta stickas i Alpakka Silke eller Sunday. Perfekt för nyfödda men passar också till lite större bebisar. Colette klänningen är så fin till de små, och den är enklare att sticka än man tror. Det finns också till större barn från kollektionen 2211 Mykt til barn. Syskon- och mammamatch kan du också göra om du stickar Helle Slipover, som finns i samma barnkollektion och till mamma från kollektionen 2210 DIY.

Vi hoppas du blir inspirerad att sticka mjuka plagg till baby. Härlig stickning!

Brosjyre / Brochure Ladda ner
Correction (English) Ladda ner
Oikaisu (Suomi) Ladda ner