Obs! Kollektioner lanserade från 2024, säljs bara som enkelbeskrivningar och inte i häften.
Kollektion / 2209 

Franky All Size

Franky, Alpakka Silke Edition och Alpakka Silke & TSM Edition. Vi vill slå ett slag för att stickat passar alla kroppar. Därför vill vi visa er hur samma design kan se olika ut i olika storlekar.

Om produkten

Franky är en design som passar många olika kropps typer. Många tänker inte på att en design kan vara fint i flera olika storlekar, beroende på vilket uttryck du önskar desigen ska ha. Är du en S, kan du gott sticka plagget i M eller L, om du önskar lite mer over sized uttryck på plagget. Är du en L, kan det hända att du vill sticka i M, eller S om du önskar en mer kroppsnära modell.

Vi är alla olika och det är det som är det fina med att sticka själv, man kan få det uttryck man själv önskar. De senare åren har det blivit väldigt populärt att att sticka ovanifrån och ner. En av orsakerna till varför många gillar detta är för att man kan prova plagget under tiden man stickar, så bål och ärmar blir precis som man vill ha det. För dig som önskar att sticka nedifrån, så finns det beskrivning på det också. Franky är stickad i Alpakka Silke, det finns en design med enkel tråd och en design med Tynn Silk Mohair som följetråd. Många tycker det blir jämnare tillsammans med en följetråd, men välj det du tycker är bäst.  

Svårighetsgrad: Medel. Härlig stickning!

Last ned brosjyre/ Download brochure Ladda ner